Per Anna del Àguila (Cap de Pastoral Escola)

Ahir, dia 3 de desembre a la tarda, els alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO van realitzar una activitat conjunta per donar la benvinguda a l’Advent. Van veure un vídeo de les Xino-Xano que els van demanar ajuda per fer RUTA cap a Jesús. Després, per edats, cada curs va realitzar una activitat que els va ajudar a pensar en les seves actituds per a l’Advent.

Els nens i nenes de P3 a 2n de Primària es van comprometre amb les Xino-Xano a fer una estrella ben maca que els guiï cap al Nadal. Per fer-ho, els nois i noies de 2n d’ESO els van fer de padrins i els van acompanyar durant tota l’activitat. Des de 3r d’EP fins a 6è, acompanyats pels nois i noies de 3r d’ESO, van crear un calendari d’Advent on van posar a cada dia una acció que els apropi al sentit del Nadal. Per la seva banda, els alumnes de 1r d’ESO, amb els seus companys de 4t com a padrins, van crear també el seu particular calendari d’Advent. Entre tots van pensar quines actituds ens poden ajudar a fer que Jesús neixi cada dia al nostre cor.

Ens posem en RUTA cap al Nadal!

Aquí podeu veure totes les imatges d’aquesta activitat

Galeria d’imatges

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per obtenir més informació.Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies