Per Cristina Salmerón (monitora Centre Juvenil)

Grans és la secció del Centre Juvenil que agrupa nois i noies dels 12 als 16 anys. Junts compartim els dissabtes a la tarda fent dues activitats que ens encanten, el teatre i l’esplai. Però resulta que ser GRAN és molt més que això, és:

G: Tenir GANES de gaudir d’un munt d’activitats variades, jocs de rol, esports, artístiques, d’estratègia…
R
: REUNIR-SE amb un munt de nois i noies de la teva edat, que comparteixen les teves aficions i que estan disposats a acceptar-te tal com ets, part de la nostra família.
A: AMOREVOLEZZA per als demés, estimar tal com Dom Bosco ens va estimar, compartir el teu temps amb tot el grup, companys, companyes i monitors i monitores.
N: Tenir NEGUIT per aprendre, per descobrir, per ser crítics amb el nostre entorn i amb la realitat que ens envolta.

Aquest any, a l’activitat de teatre estem realitzant el musical d’Hèrcules, que estrenarem al Maig. Quines ganes tenim ja!

A l’esplai ens agrupem en dos, per un costat Juniors, que comprèn nois i noies de 1r i 2n de l’ESO; i d’altra banda, Juves, format per nois i noies de 3r i 4t de l’ESO. Les activitats estan adaptades a les edats, i t’asseguren un percentatge de diversió d’un 200 per cent!

Però a la secció de GRANS no només gaudiràs amb les activitats que t’hem preparat, sinó que al costat dels teus companys i companyes i d’uns monitors i monitores que t’acompanyen al llarg de tot el curs, també et descobriràs com a persona i veuràs com ets d’imprescindible en la GRAN família!

Galeria d’imatges