Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

La secció d’adults comença el 2019 amb el seu primer musical en directe: Rock, el musical! Després de mesos d’assaig, ja tenim aquí la primera estrena de l’any de la mà de Ja Som Algú.

Rock, el musical és una obra amb banda de músics pròpia i veus en directe, fet que la fa molt especial. Durant mesos la banda de músics del grup ha estat assajant i enregistrant els més de 30 temes que apareixen al musical. Per la seva banda, el grup d’actors i actrius han après tècniques vocals, han assajat i treballat de valent les cançons i les coreografies per cantar en directe i ballar i fer-vos gaudir amb aquesta obra musical.

L’obra se situa l’any 1992. Cop de Rock, una banda emergent de l’Empordà viurà una de les majors aventures de la seva vida amb l’arribada de tres noietes de les Terres de l’Ebre. En Roc, el cantant del grup, s’enamorarà de la Lluna i la seva relació esdevindrà un gir de 360° en les vides de tots ells. Una història d’amor amb les millors cançons del rock català dels anys 90!

Hi haurà tres oportunitats per veure Rock, el musical: L’estrena serà el dissabte 26 de gener a les 17h. La segona representació, el diumenge 27 també a les 17h, destinarà la seva recaptació íntegra a dues causes solidàries, per una banda el projecte de la Plataforma d’Educació Social de Salesians Terrassa i per altra la campanya solidària «Dale Candela» impulsada per la Policia Municipal de Terrassa en lluita contra el càncer infantil. L’última funció serà el dia 3 de febrer a la mateixa hora i formarà part del programa d’activitats de la Festa de Don Bosco d’enguany. Tres bones raons per gaudir d’aquest espectacle!

Podeu reservar ja les vostres localitats entrant a www.jasomalgu.es

Us hi esperem!

Galeria d’imatges