Per Pilar Calle (Cap d’Estudis EI-EP) 

L’acompanyament lector és una bona eina en l’aprenentatge de la lectoescriptura que posen en pràctica els nostres alumnes d’Educació Infantil i Primària.

En aquestes sessions, que es realitzen habitualment al llarg del curs, els alumnes de Primària passen una estona de lectura amb els seus companys i companyes d’Infantil. Els ajuden a comprendre els contes i els inicien en el gust per la lectura.

L’experiència és molt enriquidora per tots els infants; després de cada sessió ja esperen el moment de trobar-se de nou amb els seus companys! 

Galeria d’imatges

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per obtenir més informació.Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies