Per Toni Corral (Coordinador Aprenentatge i Servei)

El passat dimarts, dia 12 de març, unes quantes alumnes de 3r d’ESO van participar en una sessió del taller setmanal de Sardanes al Casal de La Gent Gran de La Maurina amb una quinzena d’àvies. Aquesta és una activitat preparada des de l’Aprenentatge i Servei.

Ens ho vam passar molt bé ballant diferents tipus de sardanes amb aquest grupet d’àvies i amb la participació de la Núria. Les nostres alumnes de seguida amb una facilitat esbalaïdora van fer-se amb els diferents passos. Al profe li va costar una mica més, però se’n va sortir.
Una bona excusa per poder interactuar amb la gent gran i, entre sardana i sardana, algunes converses i rialles.

«Una activitat divertida, senzilla, diferent», «Si et deixes portar pel grup, no et pots equivocar». Aquests van ser alguns dels comentaris de les nostres alumnes.

El millor de tot és que es va crear un clima de complicitat que va fer que tant a les iaies com a nosaltres se’ns fes curt i volguéssim tornar a repetir. Ara, ja estem buscant una nova data!

En definitiva, moments màgics per poder créixer en companyia de la Gent Gran.

P.D: Agrair al professor de sardanes, el Jaume i a la Núria i l’Aurora, del casal de la Gent Gran, les facilitats donades i la seva implicació en aquest projecte.

Galeria d’imatges