Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

El passat diumenge 24 de març vam celebrar la Jornada de Portes Obertes de la nostra escola. 

La jornada va transcórrer en un ambient familiar on petits i grans van poder descobrir que Salesians Terrassa és molt més que una escola. Durant el matí, les famílies que es van apropar a conèixer el nostre centre van rebre atenció personalitzada i van poder visitar totes les nostres instal·lacions: els tallers, els laboratoris, les aules, el gimnàs, el teatre, els patis… De la mà de professors, alumnes, pares i mares, i col·laboradors de l’Obra Salesiana que van fer d’amfitrions per a les noves famílies. A més de l’atenció personalitzada, durant el matí es van realitzar dues reunions informatives que van omplir les aules d’Infantil, ESO i Cicles Formatius. 

Per la seva banda el pati va acollir la part festiva de la jornada. Hi va haver l’actuació de batucada del grup So-m Maurina que va donar inici a la jornada i va omplir el pati de bon ritme. Durant tot el matí, els educadors i educadores del Centre Juvenil van realitzar un taller de pinta cares per als nens i nenes, que alhora van poder gaudir de l’inflable que l’AMPA ens va muntar. També va actuar l’escola de dansa Flawless Dance School que va realitzar una masterclass que va fer ballar a petits i grans. La jornada finalitzava amb l’actuació dels Diables de La Maurina amb la seva Cuca Dina i els petits diables que van posar la nota de llum i color. 

Molt contents per la bona rebuda que un any més ha tingut la nostra Jornada de Portes Obertes, volem agrair la presència dels grups participants i en especial donar les gràcies a totes les famílies que ens vau visitar, esperem retrobar-nos ben aviat! 

Us deixem amb la galeria d’imatges i un vídeo resum de la Jornada

 

Galeria d’imatges i vídeo resum de la Jornada

Col·laboradors reportatge fotogràfic.
Laura Egea (Alumna 3er d’ESO), Paco Moreno (Professor EP) i Àngels Casadesús (Professora FP)