Per Jesús Cabado (Professor CFGS Gestió de Vendes i Espais Comercials)

El passat divendres dia 22 de març, el Sr. Juanjo Dávila, pare del Joan, alumne de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes, ens va visitar a l’aula per tal de fer-nos arribar la seva experiència com a venedor professional durant els darrers 25 anys de la seva vida, així com l’experiència com a empresari des del 2012.

La seva empresa comercialitza productes del sector industrial. Ens va explicar quin perfil professional es demana a un venedor en el mercat laboral actual, així com les diferents funcions que duu a terme normalment, problemes amb els quals es troba, com encarar diferents situacions, i mil i un components que comporta aquesta feina en el dia a dia.

Ens va fer arribar un munt de coneixements, que no ens cabrien mai en aquesta notícia. Des d’afirmacions com «Cal que el client entri en estat emocional» a conclusions tan reals com «el venedor que no fa nous clients acaba morint» o «un comercial la paraula que més sent al final del dia és ‘no!'»

Sens dubte, els nostres alumnes/as han pogut gaudir d’un enfocament molt real d’una de les parts més importants del Cicle Formatiu que cursen, tenint ara un coneixement molt més profund d’una professió tan interessant com és ser venedor o representant comercial.

Agrair-li sincerament al Juanjo la seva honestedat i el seu temps dedicat a una millor formació dels nostres alumnes/as.

Moltes gràcies!

Galeria d’imatges