Per M.Àngels Casadesús (Tutora Formació en Centres de Treball i Formació DUAL Cicles Formatius)

Durant aquest mes d’abril, els alumnes de 1r del Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials seran seleccionats en alguna de les empreses col·laboradores en Formació DUAL. Es començaran a fer les entrevistes entre alumnes i les empreses interessades. D’aquesta nova promoció es destaca que han incrementat les noves empreses que volen acollir els nostres alumnes i repeteixen les empreses amb les quals actualment tenim conveni de col·laboració.

Un bon exemple d’aquest inici de la selecció és la visita que vam fer a l’establiment de Leroy Merlin de Sant Cugat del Vallès. Vam tenir l’oportunitat de fer un circuit per totes les seccions de la botiga acompanyats amb explicacions de responsables de Leroy Merlin. Tant les responsables de Recursos Humans de Sabadell com de Sant Cugat, van explicar als alumnes el projecte Dual de Leroy Merlin.

En la visita, vam poder apreciar el compromís de l’empresa amb la formació dels joves i també la importància que li donen a l’equip humà que treballa en tots els seus establiments. Actualment, tenim dos alumnes de 2n curs en DUAL a Leroy Merlin amb unes valoracions excel·lents i, per tant, amb una elevada possibilitat de continuar treballant a l’empresa.

En poques setmanes, els Cicles de Grau Mitjà en modalitat DUAL de la nostra escola també iniciaran aquest procés de selecció.