Per Ivan Cabello i Ana Lozano (Educadors del Centre Juvenil)

La secció de Grans de teatre del Centre Juvenil estrenarà el dia 26 de maig a les 17h la seva obra musical Hércules! Les següents representacions seran l’1 i 2 de juny també a les 17h. Després d’un curs ple d’assajos, treballant guió, els balls i l’escenografia, ja tenen a punt el musical per què vosaltres, les famílies i amics, el gaudiu.

En aquest musical han participat activament els nois i noies de teatre de Grans des dels de 1r de l’ESO fins a 4t deixant-se a cada assaig la pell. Els educadors i educadores també han participat d’una manera més propera a l’hora de preparar guió amb ells o fent l’attrezzo i l’escenografia.

Hércules és un musical basat en la famosa pel·lícula Disney que se situa a l’edat grega. Hércules, un noi aparentment corrent, és molt més que un simple home, fins i tot per molts arriba a ser considerat un Déu. Es tracta del fill de Zeus, i tots dos compten amb un poder sobrehumà que els fa posseir una força gairebé infinita, motiu pel qual tenen una sèrie d’enemics que planegen arrabassar-los aquest do i evitar així que regnin el planeta. Per això, només arribar al món, Hércules va ser desposseït del seu dret diví de naixement. Tot va passar quan va ser robat del seu bressol per Hades, Déu de l’inframón. Si voleu saber com acaba la història, haureu de venir a veure-ho!

Hi haurà 3 oportunitats per veure aquest gran musical. L’estrena serà el dia 26 de maig, la segona representació l’1 de juny i l’última, però no menys important, el dia 2 de juny, totes tres a les 17h. Les tres representacions es realitzaran al Teatre Salesians de Terrassa i tant el grup de nois i noies de Grans com els seus educadors i educadores, us hi esperem! 

Podeu fer la reserva de localitats a www.jasomalgu.es!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per obtenir més informació.Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies