Per Mely Molina (Professora ESO)

El passat divendres vaig arribar de Newcastle on vaig estar participant en un curs CLIL (Content and Language Integreted Learning). Ha estat una experiència única que m’ha permès no només aprendre diferents tipus de metodologies i activitats, sinó practicar-les i assimilar-les que, sense cap dubte, és la millor forma d’aprendre.

També he après de companys amb experiències, recursos i contextos diferents i hem pogut comparar les nostres formes d’ensenyar.

Han estat dues setmanes plenes d’aprenentatges, que em demostren que necessitem adaptar-nos al futur amb noves dinàmiques i formes de fer i que relacionar el contingut, el coneixement (cognició), la cultura i la comunicació a l’hora d’aprendre ens dóna una visió més amplia i fa que aquest coneixement quedi integrat i assimilat.

Estic segura que en aquest curs que ben aviat començarem, podré integrar moltes d’aquestes dinàmiques i coneixements i compartir-los amb els meus companys!

Galeria d’imatges


El apoyo de la Comisión Europea para la elaboración de esta publicación no implica la aceptación de sus contenidos, que es responsabilidad exclusiva de los autores. Por tanto, la Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.