Per Julio Casás (Tutor Cicles Formatius Mecanitazació DUAL)

Anar de visita per seguir col·laborant amb les empreses i veure que tot «Som U» (lema del nostre curs que es fa realitat en el nostre dia a dia). Un veritable honor comprovar com l’Ivan, antic alumne de Salesians Terrassa, fa 6 anys que treballa a l’empresa, i trobar al Carles, que també va ser alumne en Ascamm.


Garcia Marin System, S.L va ser fundada en 1993, com a proveïdor de solucions en Automatització Neumàtica i Sistemes de Lubricació, per a tota mena de processos i activitats industrials. La seva política empresarial està centrada a aconseguir la millor relació qualitat-preu en tots els seus productes.

L’empresa disposa d’un personal altament qualificat que treballa intensament per oferir als seus clients la millor solució per als seus projectes. El 2008 van crear Magi Pneumatic, amb la qual ofereixen una producció pròpia que dissenya i fabrica tota mena de cilindres pneumàtics, des de cilindres ISO 15552, ISO 6432 fins a tota classe de cilindres especials.
Amb l’objectiu d’oferir una ràpida resposta a les peticions dels seus clients, tant en l’àmbit estatal com en l’àmbit europeu, disposen de dos tallers de mecanitzat situats a Barcelona (Espanya) i Reggio Emilia (Itàlia), tots dos equipats amb maquinària d’alta tecnologia i última generació.