Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

Les xerrades formen part dels actes previs al V Foro de la Alianza para la FP Dual «Comunicar oportunitats, comunicar FP Dual» que se celebrarà en el marc de la Setmana Europea de la Formació Professional.

Dilluns al matí Salesians Terrassa va acollir dues xerrades a càrrec dels Ambaixadors «Som FP Dual», una xarxa que va néixer fa un any de la mà de la Fundació Bertelsmann i Lidl i que pretén promoure la Formació Professional Dual a partir del testimoni de diferents casos d’èxit. 

Els alumnes de 4t d’ESO i de Cicles Formatius de l’escola, van poder escoltar de primera mà el cas de la Jismell Reyes, que va explicar la seva experiència de com va assolir un contracte laboral després de les seves pràctiques. També van poder escoltar les paraules de Lucía León, coordinadora del programa, que els va encoratjar amb algunes dades de com la Formació Professional, en especial l’FP Dual, és una bona sortida per al seu futur professional. 

Aquesta xerrada, com la resta de xerrades que es realitzen durant aquests dies en altres escoles de Terrassa i del Vallès Occidental, s’emmarca en els actes previs al Foro de la Alianza para la FP Dual que se celebrarà aquest dijous i divendres, 10 i 11 d’octubre, al Museu de les Aigües d’Agbar de Cornellà de Llobregat. Sota el títol «Comunicar oportunitats, comunicar FP Dual», el fòrum coincideix volgudament amb la Setmana Europea de la Formació Professional.

Galeria d’imatges