Per MJS Terrassa

Des de la Moguda Juvenil Salesiana de Terrassa us volem convidar a participar de la Campanya de Reis 2020. Aquesta convocatòria s’adreça a l’apadrinament de cartes. A continuació us n’expliquem més detalls:

Què és la campanya de Reis?
La campanya de Reis és un projecte realitzat per l’MJS de Terrassa. Consisteix a portar regals als nens i nenes d’aquelles famílies del barri que més ho necessitin a través dels Reis Mags.
Els nens i nenes que participen de la campanya escriuen una carta als reis demanant un regal de necessitat i un regal més lúdic. Aquestes cartes s’envien a aquelles persones que vulguin apadrinar-les. Els padrins s’encarreguen de comprar el regal o regals de la carta que han apadrinat.
La nit de Reis, es porten els regals a les diferents cases dels nens amb un grup de Reis Mags i patges formats per voluntaris de l’MJST.

Com s’apadrina una carta?
Les persones o grups de persones que ho desitgin podran apadrinar una carta. Per sol·licitar-ho s’haurà d’enviar un correu a mjsterrassa@gmail.com, indicant: nom del padrí, correu electrònic, número de telèfon de contacte i nombre de cartes que es desitja apadrinar.
Un cop rebuda la confirmació, rebrà una carta escrita per un nen o nena i així poder comprar el regal. El preu aproximat del regal serà de 40 euros.

T’animes?
Si vols col·laborar i apadrinar una carta has d’enviar un correu confirmant la teva participació abans del 3 de novembre.

Moltes gràcies pel vostre interès! Junts podem aconseguir un Nadal molt especial!