Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

Sota el lema Per un món més just, equitatiu i sostenible… Actua! es presenta Bosco Global, la nova, i a partir d’ara única, ONGD de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Bosco Global integra l’activitat i les persones que formaven part de les ONGD de la Inspectoria, com la nostra ONG VOLS, aportant la seva riquesa i un històric de gairebé 30 anys de treball.

Mitjançant l’educació i des d’una opció preferencial per la joventut, Bosco Global aposta per la construcció d’un món més just, equitatiu i sostenible i crida a l’acció per actuar des del local – cadascú en funció de les seves possibilitats i la seva realitat – per contribuir a fer-ho possible.

La seva acció s’emmarca en l’opció transversal “Solidaritat i justícia global” de la Pastoral Juvenil de la Inspectoria i es treballa en els diferents ambients: Parròquies, Escoles, Centres Juvenils i Plataformes Socials i opcions transversals com l’animació vocacional, l’animació missionera, l’Itinerari d’Educació en la Fe, el teatre, l’art i expressió o l’esport educatiu.

Al reportatge publicat a la Revista SMX podeu llegir més sobre la nostra nova ONG.