Manifest jove elaborat conjuntament per la Plataforma d’Educació Social i el Centre Juvenil Salesians Terrassa que es llegirà aquest vespre a les 19h al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany en el marc de les concentracions ciutadanes simultànies organitzades a tota la ciutat pel 25-N.

Per Plataforma d’Educació Social i Centre Juvenil

Avui 25 de novembre és el dia internacional per l’eliminació de la violència cap a les dones. És trist però necessari que hi hagi un dia que doni visibilitat a la quantitat de violència explícita i implícita que estem patint les dones. És hora de reivindicar que el futur és feminista i que no hi ha lloc a la nostra societat pel masclisme i les seves conseqüències.



Estem fartes d’haver de patir micro masclismes, invisibilitzacions, anul·lacions, agressions físiques i assassinats. Avui és un dia per conscienciar a la societat que a la nostra ciutat hem estat notícia com a mínim, aquest 2019, tres cops per violència a les dones. Tristament al febrer el nostre equip de futbol femení va ser ridiculitzat per aquest tarannà masclista, i dues veïnes de 49 i de 47 anys van ser assassinades a mans de les seves parelles al juny i al juliol.


La Plataforma d’Educació Social i el Centre Juvenil de Salesians Terrassa diem NO a continuar en aquesta línia i volem un canvi a la nostra ciutat. No volem sortir més als mitjans de comunicació per aquest tipus de notícia, hem de ser una ciutat referent en iniciatives feministes. 

Com a joves desitgem no haver de patir tot allò que les nostres mares i àvies han hagut de patir.



Volem:
– Tenir una parella que sàpiga respectar-nos
– Poder sortir de festa sense que ens assetgin ni dins ni fora de les discoteques
– Poder tornar soles de nit a casa
– I poder tenir un treball on les condicions i les possibilitats de promoció siguin igual que la dels nostres companys homes.



No volem més desigualtats, 
NO VOLEM NI UNA MENYS!