Per Anna del Àguila (Cap de Pastoral) 

Divendres van acabar deu dies que han estat molt intensos per a un grup d’alumnes de Salesians Terrassa. Parlo d’una cinquantena d’alumnes de 4t d’ESO que han participat en el ja tradicional Gran Recapte organitzat pel Banc d’aliments durant els dies 23 i 24 de novembre.

Vam estar participant en els supermercats del nostre barri i en un altre, que si bé ens quedava una mica lluny, havia quedat buit de voluntaris, així que fins allà ens en vam anar per fer-hi el servei. En aquesta darrera setmana, la feina ha consistit a classificar i comptar tots els aliments recollits en el Gran Recapte; per aquest motiu els alumnes que es van apuntar a fer aquest servei s’han desplaçat fins al recinte firal.

Les experiències han estat diverses i plurals, i aquesta és precisament la gràcia de participar en activitats d’aquest tipus. Per part nostra ens donem per contents i satisfets si aquestes hores de feina fetes de forma desinteressada i en l’exercici d’un servei als altres ens han transformat una mica per dins, ens ha fet millors persones i ens han qüestionat alguna cosa.

Gràcies a tots per la vostra entrega!

Galeria d’imatges