Per Anna Carrera (Professora EI-EP)

Divendres a la tarda els nens i nenes d’Infantil i Primària, acompanyats pels mestres, familiars i educadors voluntaris del Centre Juvenil, vam celebrar la tradicional Rua de Carnestoltes pels carrers del barri de l’escola.

Aquest any vam fer una temàtica conjunta: El circ. Cada grup va produir la seva disfressa a l’aula amb els mestres i familiars que ens van venir ajudar. Els d’Infantil es van disfressar de pallassos, els de primer d’arlequins, segon van ser mags, tercer els més forçuts de tots, quart era una fantàstica banda musical, cinquè venia crispetes i sisè feien de mims. Els mestres eren els presentadors d’aquest gran circ en el qual es va convertir l’escola divendres, i l’equip de voluntaris van ser faquirs.

A la rua també ens van acompanyar les famílies i moltes d’elles van optar per formar part d’aquest circ disfressant-se de venedors de crispetes, pallassos, malabaristes, equilibristes… ens va encantar! I per acabar la vetllada, l’AMPA, va acabar la jornada amb un fantàstic berenar al pati de l’escola.

Amb aquesta gran festa vam acomiadar la setmana boja de l’escola, en la qual el Rei Carnestoltes ens va fer portar ulleres divertides, el nas pintat, barrets ben originals… Ens despedim del Rei Carnestoltes fins a l’any que ve amb aquest recull de fotografies de la Rua!

Galeria d’imatges