Per Jesús Cabado (Tutor 2on. Curs CFGM Activitats Comercials)

Avui divendres dia 28 de febrer, l’alumnat del primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior han practicat la venda d’un producte a un públic objectiu. Aquesta pràctica ha consistit a fer una demostració d’un producte, el seu propi cicle formatiu, a un públic objectiu ben concret, els alumnes del primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials.

Creiem que l’experiència ha estat bastant exitosa, ja que els i les alumnes han pogut comprovar la dificultat de vendre un producte, així com escoltar l’avaluació que els han fet els mateixos companys i companyes del Grau Mitjà, exposant els punts favorables i febles que havien observat durant les presentacions dels seus companys de grau superior.

Aquesta activitat serà avaluada dintre del mòdul 9, Tècniques de venda, del cicle formatiu de grau superior.

Pròximament, intentarem tornar a fer-la als alumnes dels segons cursos dels diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà que es duen a la nostra secció de formació professional.

Volem agrair sincerament a tot l’alumnat tant del Cicle de Grau Mitjà com Superior, la seva predisposició a la realització d’aquesta pràctica, la seva assistència, així com el seu comportament i les aportacions fetes per part de totes i tots els participants.

Tanmateix, volem agrair a les professores Montse Corcoy i Núria Díaz la seva assistència a aquesta activitat, així com al Josep Guimerà, director de l’escola, i a les professores Montse Alfonso, Mireia Martín i Marta Torras, el seu interès per ser-hi.

Moltes gràcies i fins a la propera!

Galeria d’imatges