Per Melania Romero (Coordinadora 3r i 4t ESO) 

Aquesta setmana l’alumnat de 3r ha acabat d’editar els seus curtmetratges. Per tant, ara toca exposar-se davant el públic i el jurat per decidir quines han estat les millors propostes.

Arriba el moment de valorar la creativitat, la responsabilitat, el compromís, el treball en equip, l’organització, els aprenentatges adquirits al llarg d’aquesta segona avaluació i la serietat amb que s’ha dut a terme el treball. 

Avui dijous 5 i el proper dimarts 10 de març el jurat seleccionarà els millors curtmetratges a cada una de les superaules, decidint així quins seran els dos nominats a cada una de les categories premiades:

  • Millor Guió
  • Millor Edició
  • Millor interpretació
  • Millor treball d’equip
  • Millor curtmetratge

A partir d’avui dijous 5 de març, podreu accedir al canal de youtube de Salesians Terrassa per visualitzar els diferents curtmetratges que es presenten a concurs. Amb les vostres visualitzacions atorgareu el Premi al curtmetratge més visionat.

I finalment, el proper dijous 12 de març de 15h a 17h celebrarem el I Festival Inter-Actua, on es donaran a conèixer els guanyadors de cada una de les candidatures i podrem veure els curts guardonats.

A més, el públic assistent podrà votar aquell que més hagi agradat un cop s’hagin projectat tots els curts selecionats, atorgant així el Premi del Públic que podrem conèixer aquell mateix dia en finalitzar el festival.

Molta sort a tots i totes les participants!

Podeu consultar les bases de la fase concurs clicant el següent enllaç: FESTIVAL INTER-ACTUA: Per un món més just!