Per Ivet Carrera i Paula Orta (Educadores del Centre Juvenil)

Tot i que aquests dies són ben diferents per a tothom, l’esplai no descansa. Volem seguir oferint un espai per deixar fluir la imaginació i l’alegria, ja sigui de forma familiar, amb les amistats, o de manera individual. Com ho fem? Doncs gràcies a les xarxes socials! 

 

DAILY CHALLENGES

Des dels primers dies de confinament que a la plataforma Instagram hem trobat un seguit de reptes proposats per l’equip educatiu perquè tothom (famílies, nens i nenes, monitors i monitores, etc.) duguin a terme. Aquests han estat molt diversos: seguir una coreografia, fer una manualitat, tocar un instrument, fer una fotografia divertida, entre d’altres. I no només això! Si no que també ens vam atrevir a fer un especial per a celebrar la Pasqua tal com ho faríem si estiguéssim al Centre Juvenil. Els reptes de la Pasqua també han estat molt diversos. Hem trobat activitats com fer treballs de plàstica relacionats amb ous de Pasqua i pollets, seguir receptes típiques d’aquesta època de l’any o altres més enfocades a la Fe.

RUTA VIRTUAL. Una ruta diferent feta per i amb els nostres joves!

Els i les joves de la secció d’Espai Jove marxàvem de ruta del dia 4 al 8 d’abril, tot i no haver-la pogut dur a terme per la COVID, vam mantenir l’essència de la ruta de manera online. A través d’un Instagram privat els i les joves havien de recórrer kilòmetres, penjar reptes que se’ls proposaven cada dia i fins i tot connectar-se per jugar en línia a jocs com el llop.

La ruta consistia a anar de Terrassa a Torí. L’activitat, per tant, anava més enllà amb un rerefons basat en la pastoral a través de les bones nits que es penjaven cada dia per tal de reflexionar sobre la situació actual i desde la nostra Fe. Van ser uns cinc dies molt divertits i amb motivació suficient per trencar amb la rutina i la monotonia del confinament. La participació dels nostres joves va fer-se present en tot moment i les sensacions van ser molt positives.

MÉS SORPRESES

Encara no hem desvetllat totes les propostes que tenim. Ens queden uns quants asos amagats sota de la màniga, volem que tothom segueixi formant part d’aquesta família. Us pregunteu quines poden ser aquestes sorpreses? Us podem fer un avenç… i fins i tot ensenyar-vos una imatge inèdita! Entre aquest nou contingut podrem trobar una plantilla de bingo per comprovar quantes coses ens queden per fer dins del Centre Juvenil i també una altra on podrem escriure els nostres millors records. Voleu saber-ne més? No dubteu en seguir el nostre compte d’Instagram @cjsterrassa i @salesianster

Galeria d’imatges