Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

A l’inici del curs, any rere any, era esperada la festa que l’AMPA organitzava pels alumnes de l’escola. La festa servia per donar la benvinguda als més petits de la casa, els nens i nenes de P3, i per compartir un moment de trobada després de l’estiu amb la resta d’etapes. Hi havia berenar, música al pati i es feia entrega d’uns diplomes als nous alumnes d’Infantil.

Aquest curs, a causa de la situació que estem vivint causada per la COVID-19, tot això no ha estat possible. Però l’AMPA no s’ha quedat de braços plegats, s’ha reinventat i ha repensat el format d’aquesta festa. I gràcies a això, avui hem pogut celebrar una FESTA DE BENVINGUDA VIRTUAL!

Tots els alumnes des de P3 fins a 4t de l’ESO, distribuïts pels grups bombolla de cada classe, han pogut gaudir d’unes sorpreses que, fins aquesta tarda, han estat molt ben guardades. Tot seguit us les desvetllem:

Els nens i nenes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària (de P3 a 2n) han ballat i cantat amb les coreografies i cançons del grup Cantajuegos! A més, han rebut el missatge d’un personatge molt especial, ni més ni menys que en Gat Noir, el superheroi i protagonista de la sèrie «Prodigiosa: Les Aventures de Ladybug i Gat Noir«, que ha fet una parada en les seves missions per felicitar els nens i nenes per la bona feina que estan fent aquest curs! També el grup Pallapupas ha volgut sumar-se a la festa i han gravat un vídeo superdivertit per als nostres alumnes, i no s’han oblidat de cap classe! Per acabar, els nens i nenes també han rebut un regalet ben bonic i pràctic per portar el berenar, personalitzat per l’AMPA.

Per la seva banda, els més grans de Primària, de 3r a 6è, han passat la tarda gaudint de la màgia del Mago Pop amb uns jocs espectaculars! Ells i elles també han rebut un missatge molt especial de dos superherois… en Batman i l’Spiderman! Els dos superherois no s’han volgut perdre aquesta festa i han enviat un missatge d’ànims als nens i nenes de primària per seguir portant-se tan bé en aquesta situació tan complicada.

Per últim, els nois i nois de l’ESO també han participat d’aquesta festa de benvinguda! Ho han fet amb les actuacions del Mago Pop i amb un recull de fotografies de les últimes activitats que van compartir junts per recordar que tot anirà bé i tornarem a viure moltes experiències junts!

Ha estat una festa de benvinguda diferent que ha tingut per objectiu reconèixer-los l’esforç que van fer durant el confinament del segon i tercer trimestre del curs passat i donar-los les gràcies per lo bé que ho estan fent aquest curs, complint amb totes les mesures de seguretat marcades per la situació que estem travessant!

Escola i AMPA estem molt contents i esperem que hagueu gaudit d’aquesta tarda tan especial i de totes les sorpreses.

Galeria d’imatges INFANTIL i PRIMER CICLE PRIMÀRIA

Galeria d’imatges CICLE MITJÀ I SUPERIOR PRIMÀRIA

Galeria d’imatges SECUNDÀRIA