Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació) 

Cares de sorpresa, somriures d’orella a orella i alguns ulls que brillaven de l’emoció. Avui ha estat una tarda màgica: no passa cada dia que el Patge Reial entri a la teva classe per recollir la teva carta i fer-se una foto amb tu i tots els companys i companyes de classe! Sí, sí, heu llegit bé: el Patge Reial! L’ajudant de Ses Majestats els Reis Mags ens ha visitat aquesta tarda a Salesians Terrassa.

Malgrat la Covid, i complint totes les mesures de seguretat -fins i tot portava una mascareta amb el logo de l’escola!-, el Patge Reial no ha volgut deixar passar l’oportunitat de saludar tots els nens i nenes d’Infantil i Primària, des de P3 fins a 6è.

Ha passat classe per classe recollint les seves cartes i fins i tot els hi ha portat un regal. Pels més petits, el regal ha estat un gran mitjó de Nadal amb forma de ren que podran pintar per decorar el menjador o l’habitació de casa; pels no tan petits, unes gomes amb formes ben nadalenques; i pels profes unes neules solidàries de l’Hospital de Sant Pau.

Els nens i nenes han gaudit moltíssim d’aquesta visita! Moltes gràcies als ajudants del Patge Reial i a l’AMPA per fer possible, un any més, aquest dia tan especial!

Galeria d’imatges