Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

Si us apropeu a la nostra escola i alceu una mica la vista, descobrireu que alguna cosa ha canviat a la façana interior que dóna al pati. Un gran logo de dos metres i mig d’alt per dos metres i mig d’ample ha aparegut al capdamunt de la torre de les escales de l’ESO; l’acompanyen unes lletres de vuitanta centímetres d’altura que, juntes, formen la paraula “Salesians”, de gairebé deu metres de llargada.

L’objectiu d’aquesta instal·lació és donar més visibilitat a la nostra escola, donar-nos a conèixer a més persones i arribar a tots aquells que no coneguin Salesians Terrassa. Està situada en un lloc que la fa visible a l’exterior des dels carrers adjacents —carretera d’Olesa, C/Don Bosco, C/Maria Auxiliadora i fins i tot des de l’autopista C-58— fet amb el qual volem donar més projecció exterior al nostre Centre i obrir-nos encara més, com hem fet sempre, al nostre entorn.

Els encarregats de la seva col·locació han estat el Domingo i l’Antonio, responsables del manteniment de l’escola, amb la col·laboració del Diego, professor del CFGM de Mecanització. Moltes gràcies per la vostra feina!

Per cert, us heu aturat mai a pensar en el perquè del nostre logo? Si us hi fixeu, de ben segur identificareu ràpidament una casa, símbol de l’acollida incondicional. Però aquest no és el seu únic significat. Si mireu amb atenció podreu veure tres persones, un adult al centre (que identifiquem amb la figura de Don Bosco) i un infant a cada costat (que bé podrien ser dos dels joves alumnes del seu Oratori). L’escena, doncs, representa una abraçada, símbol de l’acompanyament que donem i volem transmetre a tot l’alumnat que forma part de Salesians Terrassa.

Galeria d’imatges