Per Laura Baños (Coordinadora Equip Itinerari d’Educació en la Fe) 

El passat dissabte 27 de novembre l’equip d’animadors i animadores del grups de Fe i els i les joves de Catecumenat han participat d’una jornada formativa i de reflexió en al voltant de la pregunta que molts dels joves es fan avui en dia: Per què ser cristià avui?

En Raul Lerones, director de la PES de Martí Codolar, està participant en el procés de diaconia i ens ha explicat que és per a ell ser cristià. A través del seu testimoni personal hem pogut tenir un espai de conversa i reflexió grupal que ens ha ajudat a descobrir el nostre paper dins de l’església i la importància de la renovació de la pastoral.

Ha estat una jornada molt enriquidora, ja que ens ha permès poder aprofundir en la importància dels sagraments i de la participació dels joves en la vida de l’església. A més, hem pogut veure com la fe és un procés en el qual hi ha d’alts i baixos en els quals la vida del grup i de la comunitat serà un element clau per a viure la nostra fe.

Finalment, hem acabat celebrant la paraula de déu en la que Jesús ens ha deixat una invitació a seguir-lo a través de fonamentar la nostra vida en l’amor. Nosaltres li hem contestat i ens hem compromès a mantenir-ho present en els nostres grups de fe.

Galeria d’imatges