Per Laura Baños (Coordinadora Grups de Fe)

Un total de 75 infants i joves, de 8 fins a 25 anys, participen en els diferents grups de fe de l’obra Salesiana de Terrassa. Els diferents grups de fe estan dividit en etapes de creixement i maduració de la fe dels infants i joves: des dels infants que es preparen per a rebre la primera comunió fins al joves que s’estan preparant per a la iniciació cristiana i rebre el sagrament de la confirmació a final d’aquest curs.

L’equip d’animadors/es han preparat diferents activitats, en funció de l’edat de cada participant, que els ha anat descobrint la vida de Jesús i els ha permès anar millorant i madurant la seva experiència cristiana. S’han realitzat diferents activitats per a conèixer millor els elements fonamentals de la vida de Jesús i de l’església cristiana. En Diego Muñoz, animador del grup d’Amics 3-4 (1r i 2n d’ESO) expressa que per a ell «ser animador és una oportunitat per a conèixer els joves i créixer amb ells».

En Pau Salvador del grup de Catecumenat, majors de 18 anys, diu que per a ell «participar en un grup significa participar en un espai de trobada i reflexió de joves cristians per a poder millorar com comunitat cristiana i com a persones». L’Aina Muñoz, també de Catecumenat, afegeix que per a ella «participar en grups de fe és un moment per descobrir i compartir amb els altres la nostra fe».

Galeria d’imatges