Per Iris Escusol (Coordinadora General del Centre Juvenil)

Els dies 26 i 27 de març, després de gairebé dos cursos sense colònies, els infants i adolescents del Centre Juvenil, juntament amb alguns dels educadors i educadores, vam poder gaudir d’un súper cap de setmana a la casa de colònies Dom Bosco de Castellnou de Bages.

Els infants de Club Amigos van unir totes les seves forces per resoldre els reptes i les activitats que en »Yoshi», en »Bowser» i en »Luigi» havien preparat per a ells i elles: en Mario havia desaparegut i havien d’anar voltant pels diferents mons del videojoc per trobar pistes que els portessin fins al famós personatge de »Mario Bros».

Els nois i noies de Grans, van descobrir que pertanyien a un aquelarre de bruixes molt i molt antic. Durant tot el cap de setmana van haver de superar les diferents proves de »Les 7 meravelles» per veure qui seria la propera bruixa »Suprema».

Finalment, diumenge vam poder compartir un petit moment de reflexió en el qual vam escriure o dibuixar un desig de pau i vam representar la paraula PAU a terra amb els nostres cossos, per recordar que, tot i que nosaltres ens ho estàvem passant d’allò més bé, arreu del món hi ha moltes persones que estan patint guerres i injustícies.

Des de l’equip d’educadors i educadores volem agrair la confiança de les famílies en nosaltres. Esperem amb ganes les colònies de l’any vinent!

Galeria d’imatges