Per Joves de la secció Espai Jove del Centre Juvenil

Després de molt temps d’espera per part dels joves de la secció d’ESPAI JOVE, vam poder iniciar la nostra somiada ruta. Encara que aquesta no va ser com tots ens vam plantejar en un primer moment, sinó que es va convertir en una NO RUTA, la qual vam gaudir com nens petits.

Els joves acompanyats dels monitors, vam poder gaudir de 4 dies de moments inoblidables a un refugi perdut per la muntanya, amb unes vistes increïbles del Pedraforca. On ens vam transportar a les sèries de Disney Channel que van marcar la nostra infància, les quals ens van permetre viure i sentir com quan érem petits.

Durant aquests dies vam gaudir, jugar, riure, cantar a la vora del foc, però sobretot, es va formar una gran família. Vam tenir l’oportunitat de conèixer-nos més com persones i crear records per tota la vida. Encara que no vam marxar de «ruta», ens vam crear la nostra pròpia. On alguns dirien que van gaudir i altres que va ser interminable, però el cansament va valdre la pena en arribar al Mirador de Gresolet. Aquesta petita ruta va estar marcada per balls inesperats, cançons a tot pulmó, històries inèdites i també algunes queixes…

La primera sortida d'»Espai Jove», va ser tot un èxit. Una secció que ha renascut amb més força que mai per viure i gaudir en companyia. Gràcies a tots els monitors i les monitores que van fer possible aquestes colònies, però tot el seu esforç i dedicació!

Galeria d’imatges