Per Equip de monitores i monitors de la secció Espai Jove del Centre Juvenil

Aquest cap de setmana del 14 i 15 de maig el grup de teatre de la secció d’Espai Jove del Centre Juvenil ha estrenat la seva obra de teatre «High School Musical».

19 joves entre 16 i 20 anys han estat tot un any preparant la seva obra de teatre que ens explica la passió dels joves per la música. L’obra de teatre està basada en la tradicional pel·lícula que parla sobre l’amor, l’amistat, l’esport, la música i el teatre. L’equip de monitors i monitores han acompanyat durant aquest curs als i les joves que han participat en aquest musical. Seguint la pedagogia del teatre de Don Bosco han estat al seu costat en tot el procés de preparació del vestuari, attrezzo, coreografies, disseny del cartell, etc.

No us perdeu l’última oportunitat per a gaudir d’aquest musical que t’aixecarà de la cadira per a ballar les seves conegudes cançons! T’hi esperem el diumenge 22 de maig a les 18h al nostre teatre. Podeu reservar les vostres localitats fins un dia abans a la web www.jasomalgu.es o bé el mateix dia a l’entrada del teatre.

Vine a celebrar amb nosaltres la festa de Maria Auxiliadora, ajuda’ns a omplir al teatre i animar al nostre equip WILDCATS! T’hi esperem!

Galeria d’imatges