Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

Avui, i durant tot el cap de setmana, hem celebrat la festa de Maria Auxiliadora! Escola, Centre Juvenil, Grups de Fe i tots els membres de l’Obra Salesiana ens hem reunit aquests dies entorn de la Mare per celebrar i donar gràcies per formar part d’una mateixa família.

Avui, dia 24 de maig, dia de Maria Auxiliadora, ha estat el torn de l’escola. Tot i que no l’hem pogut celebrar com estava previst —amb una excursió de tota l’escola al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac—, ha estat un dia ben especial!

A Infantil i Primària han fet titelles i han pintat dibuixos de Maria, han jugat a jocs de taula i, a la tarda, han pogut gaudir d’una vetllada molt màgica al teatre de l’escola. A l’ESO també han gaudit d’un espectacle de màgia, al matí. I a Cicles Formatius han tingut un moment de tutoria en el qual han gaudit d’una estona de jocs, per posteriorment anar al teatre a veure una pel·lícula.

Però la celebració de l’escola no acaba aquí. Dijous al matí l’alumnat de Cicles Formatius que ho desitgés va poder compartir les celebracions de Maria Auxiliadora a l’església. La resta d’etapes ho van fer dilluns. Concretament a Infantil i Primària, van tornar a gaudir de la tradicional ofrena floral a Maria Auxiliadora, aquest curs, però, al teatre, on cada Cicle va representar en un mural el que significa l’amor. Gràcies a totes les famílies que els vau acompanyar per la vostra presència i col·laboració.

Pel que fa a l’Obra Salesiana, la celebració va començar divendres. A la tarda hi havia prevista la representació de l’obra de teatre «El Rey León», per part dels nens i nenes de les extraescolars de teatre, que es va haver d’anul·lar per indisposició d’alguns dels protagonistes, però ben segur que en podrem gaudir un altre dia. I al vespre la festa continuava amb un sopar on tota la comunitat educativa i la família salesiana vam poder compartir un moment de germanor.

Dissabte a la tarda els nois i noies del Centre Juvenil van gaudir d’un munt de jocs, activitats, i berenar amb la col·laboració de l’AMPA. La jornada va acabar amb la celebració de l’Eucaristia Solemne de Maria Auxiliadora a l’església. I per acabar, diumenge, el grup de teatre de la secció Espai Jove del Centre Juvenil, van fer la seva darrera representació de l’obra High School Musical, en la qual van fer ballar i cantar una platea ben plena i amb moltes ganes de passar-ho bé.

Un programa d’activitats ben complert que, tot i els imprevistos, hem viscut amb l’alegria de poder compartir-les un any més! Ens mou l’esperança de viure amb la fortalesa i l’alegria de Maria!

Us deixem amb algunes imatges de la celebració a l’escola d’aquesta festa tan especial:

Galeria d’imatges