Per Iris Escusol (Coordinadora General Centre Juvenil)

Els primers dies de casal, els nens i nenes van rebre una carta d’un tal M. Mouse, en la qual se’ls demanava la seva ajuda per tal de convertir-se en ajudants experts i expertes Disney.

Durant tot el casal descobriran noves curiositats sobre les històries Disney i els seus personatges amb un munt d’activitats i reptes cada dia.

De la primera pel·lícula, »UP», vam crear una bandana per anar recollint les insígnies d’exploradors i exploradores que guanyarem al llarg del casal. Un altre dia, amb la pel·lícula »Aladdin», vam haver de sortir a buscar la llàntia màgica que amagava el material necessari per fer una superfesta holi! També vam començar a crear la samarreta del casal, amb la tècnica »Tie Dye», però de moment no us podem ensenyar com ha quedat… Manualitats de »Monstruos S.A.» i la »Sirenita», collarets hawaiians de »Lilo i Stitch», el joc de l’estratego de »El rey león» i »Peter Pan», creació d’un senyor potato de »Toy Story» i moltes altres activitats que podreu veure al recull de fotografies!

Esperem que us agradin tant com a nosaltres!

Galeria d’imatges