Per Iris Escusol (Tutora P5)

La classe de les panteres de P5 rebem la visita de la Carmina (mare de l’Elma) i l’Alicia i el Roberto (família de la Minerva), que han fet amb nosaltres una súper activitat ambientada en la castanyada.

Amb una petita faula sobre l’amistat entre un ase i un cavall, ens han fet reflexionar sobre la importància de la solidaritat i la cooperació. També ens han posat »mans a l’obra» per fer dos feines d’allò més originals: Un titella d’una castanya molt divertida i una petita aranyeta, que ben segur ens servirà per inventar històries terrorífiques.

Però aquí no acaba tot, els nostres convidats ens han portat un púding casolà que hem tastat amb molt de gust (no n’ha sobrat ni un trosset per mi), a veure si ens fan arribar la recepta!

Finalment, la tarda ha acabat amb un petit joc per tornar a la calma on hem hagut de representar l’objecte que trobàvem en unes targetes.

Després de gaudir tant amb les activitats només ens queda donar les gràcies a aquestes dues famílies per la seva implicació i les seves ganes de compartir una estona tan agradable amb nosaltres. Podeu tornar quan vulgueu!

Galeria d’imatges