Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

El diumenge 4 de desembre vam celebrar un matí de solidaritat a Salesians Terrassa amb la nostra Pedalada per La Marató.

L’activitat va estar organitzada conjuntament amb l’AMPA de l’escola, i va comptar amb la col·laboració de l’Associació BiciTerrassa Club (Biter.cat), que ens va donar suport durant el recorregut, juntament amb la Policia Municipal, per vetllar que l’activitat es pogués realitzar amb tota seguretat i convivència amb la resta de vianants i vehicles. L’objectiu, recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any es dedica a les malalties cardiovasculars, principal causa de mort en països desenvolupats, segons l’OMS.

Una seixantena de persones, entre alumnat, famílies, i persones de la ciutat i de Bitter.cat que es van unir, es van aplegar per fer junts el recorregut d’uns 5 km aproximadament que els va portar a recórrer els carrers del nostre barri i el centre de Terrassa. En arribar, al pati de l’escola, els participants es van fer una fotografia per al record i van rebre una peça de fruita per compensar l’esforç dut a terme.

Va ser un matí d’esport i bon ambient, compartit per petits i grans, en el qual vam poder constatar un cop més que Salesians Terrassa és molt més que una escola, que es mou per la solidaritat i les causes socials. Gràcies a la col·laboració de totes i tots, vam poder posar el nostre granet de sorra i fer la nostra aportació a La Marató de TV3 2022! En total vam recaptar 189€! 

Obrim camins a la solidaritat, a construir una societat que es preocupa i cuida de les persones que més ho necessiten. Gràcies per la vostra implicació!

Galeria d’imatges