Per Marta Torras (Directora Escola)

Benvolgudes famílies,

En David Bueno és doctor en Biologia, professor, investigador i director de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST. En l’àmbit de la divulgació científica ha publicat vint llibres de divulgació i assaig, així com diversos llibres de text. Col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació escrita i ha guanyat el Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» de 2010, i el Premi Magisteri per la seva contribució a la neuroeducació, el 2018.

Un dels seus últims llibres publicats ha estat el «CERVELL DE L’ADOLESCENT» en ell ens ajuda a entendre com és i com madura el cervell dels adolescents, quin sentit vital té aquest període tan crucial i rellevant per a la nostra espècie i quines coses podem posar en pràctica perquè sigui fructífer i serveixi de trampolí per assolir una etapa adulta sana, digna i dignificant. És molt interessant!

És una persona amb molta capacitat de comunicar, i per això l’hem convidat a venir a la nostra escola i que ens ajudi a posar llum perquè entenguem COM FUNCIONA EL CERVELL dels ADOLESCENTS. Tant si teniu fills adolescents, o algun dia arribaran a ser-ho o els heu tingut ja o treballeu amb ells, trobem que pot ser molt interessant i enriquidor per totes i tots compartir aquesta estona amb ell.

Així doncs, RESERVEU-VOS LA DATA! Us convidem a assistir a la conferència d’en David Bueno sobre «EL CERVELL DE L’ADOLESCENT» el dilluns 13 de febrer a les 17:30 al teatre de l’escola. Podeu convidar a altres famílies que conegueu tot i que no siguin de l’escola, obrim la xerrada al barri i a la ciutat. Sí que serà necessari fer una inscripció prèvia, més que res, per saber quanta gent i assistir. Animeu-vos a venir! 

Enllaç per apuntar-s’hi, clicant aquí