Per Mely Molina (Professora ESO)

Aquest dimarts, l’alumnat de 3r d’ESO van participar en la Terrassada23, una gimcana tecnològica que es fa a la nostra ciutat i que consisteix a descobrir el patrimoni de la ciutat mitjançant proves creatives i col·laboratives fent un bon ús de les aplicacions i la tecnologia.

Han voltat per Terrassa en grups de quatre amb unes targetes geolocalitzades, publicant a Instagram les proves que han fet amb els següents hashtags: #TRSada23, #WMCP23, #ciutatverda, #bookface, #lliure, #lletrescatalanes, #posahilamaTerrassa i #estalvidomèstic. Us recomanem veure algunes de les publicacions, ja que algunes imatges, entrevistes i vídeos són realment curiosos i creatius.

Agraïm l’entusiasme i les ganes, va ser un matí molt interessant compartit amb 500 alumnes d’altres centres de Terrassa amb els que també van interactuar.
Sens dubte, ha estat una experiència de gran profit pel nostre alumnat!

Compartim amb vosaltres l’enllaç de la notícia del diari de Terrassa https://www.diarideterrassa.com/terrassa/2023/06/14/la-terrassada-2023-mobilitza-500-alumnes-al-centre-de-la-ciutat/ ​i algunes fotografies!

Galeria d’imatges