Per Iris Escusol 

Un estiu més, acomiadem el Casal d’Estiu al Centre Juvenil!

Aquest curs, un grup d’extraterrestres ens ha visitat durant les cinc setmanes de juliol per conèixer la Terra i molts dels seus continents, països i costums. A més, aquests alienígenes ens han ajudat a entendre la importància de tenir cura del nostre planeta.

La primera setmana vam poder gaudir d’una festassa holi on els diferents colors van ser els protagonistes i vam poder començar a conèixer els monitors, monitores, companys i companyes, que ens han acompanyat tot aquest mes.

Per fer més suportable les altes temperatures, hem pogut remullar-nos a la piscina de La Maurina i de Petits a Juves han demostrat ser uns supernedadors i nadadores.
A més, ens ha encantat poder marxar d’excursió al Boting, a la Granja Aventura Park i al Tibidabo. També hem pogut fer diferents tallers i volem agrair la implicació i participació dels Gegants Bojos de Terrassa; els bastoners de Terrassa; la Netu, amb el seu taller de ceràmica i expressió artística; i els esportistes d’Activa’t, per la seva activitat de bàsquet amb cadira de rodes.

Ah! Sabeu què? Els nens i nenes del casal són uns grans actors i actrius i, per si encara no l’heu vist, aneu ràpidament als perfils d’Instagram del Centre Juvenil @cejota_st o de Salesians Terrassa @salesianster i trobareu el videoclip oficial d’aquest casal…, està molt »guai»!

Jocs d’enginy, manualitats, tallers de cuina amb receptes ben original d’arreu del món, gimcanes, jocs de pista, jocs de rol i un munt d’activitats i jocs que ens han fet passar uns dies d’allò més divertits!

Per acabar aquesta petita notícia, volem agrair la vostra confiança per haver comptat amb nosaltres i haver-nos deixat oferir als vostres fills i filles un temps de lleure de qualitat i compromès amb la infància i l’adolescència. Volem agrair també a totes les persones voluntàries que ens han donat suport dia a dia i han ofert el seu temps de forma altruista, i als monitors i monitores, que un any més s’han superat!

L’any que ve més, però recordeu: ens veiem al setembre al Centre Juvenil amb més activitats i teatre els caps de setmana!

Molt bon estiu!

Galeria d’imatges