Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

El primer dia del curs és sinònim de somriures, d’abraçades, d’il·lusió de retrobar-se, i també d’alguna llàgrima per part dels més petits. I avui hem viscut totes aquestes emocions. Poc abans de les 9 del matí les aules d’Infantil començaven a rebre infants i famílies, i el pati es començava a omplir de vida amb els nens i nenes de Primària. Les ganes i l’alegria de tornar-se a veure després de les vacances d’estiu es podien notar a les cares de mestres i alumnes.

Després de l’acollida, tothom ha anat a les aules per rebre la benvinguda del curs. Aquest matí ha estat el moment per a conèixer els nous professors i professores, alguna cara nova, descobrir l’agenda i la carpeta, i també per veure el terra, sostre, llums, finestres i portes interiors de les aules i passadís del cicle mitjà i superior de primària que s’ha renovat aquest estiu, i adonar-nos tots plegats que un nou i emocionant curs ens espera!

Els nois i noies de l’ESO han arribat cap a les 10 del matí. Amb una energia que es transmet, han omplert el pati de l’escola. Han pogut conèixer els seus nous tutors i tutores i, sobretot, descobrir els seus companys i companyes de classe.

En el primer Bon dia, han començat a descobrir el lema que ens acompanyarà enguany «Un somni per a tu». Després han pujat a les aules per rebre la benvinguda del curs i iniciar les entrevistes personals amb els tutors.

Esperant l’alumnat de Cicles Formatius, que engegaran la seva activitat lectiva la setmana vinent, avui donem el tret de sortida al curs 23-24. Un curs per somniar alt, somniar junts, somniar desperts!

Benvinguts i benvingudes, i bon començament de curs!

Galeria d’imatges