Per Anna del Àguila (Professora ESO) i Manuel García (Professor EI-EP)

El passat dissabte 18 de novembre, més de 60 alumnes de l’escola van participar al cros escolar organitzat pel Consell Esportiu de Terrassa a les instal·lacions de Can Jofresa.

Com ja és costum, l’activitat física, l’esforç, la diversió i el companyerisme han brillat en una jornada matinal d’allò més festiva. Amb curses que variaven des dels 600 m pels més petits de 1r i 2n de primària fins als 2150 m dels participants més grans de 3r i 4t d’ESO, i en les que algunes alumnes han destacat pels seus resultats.

Volem felicitar de forma especial l’ERIC TORRICO de 4t d’ESO que s’ha classificat en primera posició en la categoria cadet de 2n any; la BASMA EL ASSAS, en segona posició i la ZAYNAB RAHHIOUI en quarta posició de la categoria cadet de 1r any; i, finalment, l’ELISABETH GNOUMOU com a cinquena classificada en la categoria infantil de 2n any. I evidentment a tots aquells i aquelles que hi van participar.

Si bé el més important en una jornada com aquesta és la conscienciació sobre l’ocupació del temps lleure d’una manera activa, la generació uns hàbits saludables positius i la potenciació d’unes habilitats socials riques en compartir la cursa amb companys però també amb alumnes d’altres escoles.

Tornarem a repetir l’any vinent!

Galeria d’imatges