Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

La Festa de Don Bosco sempre és un moment important al nostre calendari de cada curs, però aquest any ho ha estat de manera especial!

Els actes van començar dissabte, amb el dinar de germanor de tota la comunitat educativa. A la tarda, el Centre Juvenil i el Preju Sarau van preparar activitats de Don Bosco per als més joves, que també van poder gaudir d’una xocolatada preparada per l’AMPA de l’escola. Més tard, el moment central de la jornada: l’eucaristia solemne, presidida pel Bisbe Salvador, en la qual vam celebrar la confirmació d’11 joves de la Moguda Juvenil Salesiana de Terrassa. Va ser un moment d’alegria i música, compartit en una església gairebé plena! Un moment molt emotiu, que ens uneix i ens apropa més a Déu i a Don Bosco! Enhorabona, confirmats i confirmades, pel vostre Sí!

Dimecres ha estat el torn de la festa interna. Tota l’escola s’ha engalanat de festa per celebrar la diada del nostre fundador. Al matí, després d’algunes celebracions a l’església, hem començat amb un moment conjunt amb tot el personal, professorat, alumnat i famílies. Hem gaudit de la representació del somni dels 9 anys de Don Bosco, preparada per un grup d’alumnes, que ens convida a reflexionar sobre els nostres somnis, sobre el somni que ho va iniciar tot i que ens continua inspirant avui dia!

Per la seva banda, els nens i nenes d’Infantil i Primària, com ja és tradició, han compartit la festa de Don Bosco amb els nens i nenes de les Salesianes. Infantil i Cicle Inicial han anat a les Salesianes, mentre que Cicle Mitjà i Superior s’han quedat a l’escola i han fet d’amfitrions. L’alumnat de 3r a 6è, han fet un esmorzar conjunt i han fet una gimcana molt moguda amb un munt de jocs: jocs de taula, 4 en ratlla gegant, shootball, mindfulness, bingo, manualitatskahoot, just dance…! Per la seva banda, d’I3 a 2n, han fet rotacions de joc lliure al pati i han vist una obra de teatre sobre l’episodi del saltimbanqui de la vida de Don Bosco! A la tarda, ja a l’escola, han fet les celebracions de Don Bosco a l’església i han menjat una bona xocolatada.

L’alumnat de l’ESO, ha començat el dia amb les celebracions a l’església, un moment per donar gràcies i compartir l’alegria i el somni que ens va deixar! Després del moment conjunt al pati, ha arribat l’hora de preparar-se per a la cursa de Don Bosco pels carrers del nostre barri del Roc Blanc. Després, agafar forces amb una xocolatada, i més jocs i activitats a les aules i el pati: manualitats, balls, jocs de preguntes, futbol, hoquei, equilibris…, un munt d’activitats per celebrar la jornada amb els companys i companyes!

Finalment, el torn de Cicles Formatius. També ha estat un matí diferent i ple d’activitats. A les seves aules, l’alumnat d’FP han fet jocs de taula, karaoke, ping-pong, futbolí o manualitats. També hi ha hagut un moment de pregària i silenci en aquest dia especial, amb la celebració a l’església. I el moment dolç de la jornada amb la xocolatada!

Feliç dia de Don Bosco! El somni que fa somniar!

 

Galeria d’imatges Festa Externa

Galeria d’imatges Festa Interna (El somni dels 9 anys)

Galeria d’imatges Festa Interna (EI-EP)

Galeria d’imatges Festa Interna (ESO)

Galeria d’imatges Festa Interna (FP)