Per José Carlos Muñoz (Responsable de Comunicació)

Dimecres 6 i dijous 7 de març es va celebrar una nova edició de la fira Terrassa Tria Futur, un esdeveniment d’orientació formativa i professional en el qual joves i adults poden informar-se sobre l’oferta educativa i ocupacional de la nostra ciutat. Segons l’organització prop de 8 mil persones s’hi van aplegar. 

Salesians Terrassa vam ser-hi presents amb els nostres Cicles Formatius. Una oferta formativa de grau mitjà (electricitat, informàtica, mecanització i comerç) i de grau superior (gestió de vendes i espais comercials) íntegrament en modalitat DUAL, el que permet a l’alumnat formar-se tant a l’escola com en un entorn professional. En aquesta ocasió l’alumnat ha tornat a ser protagonista, ja que van ser els encarregats i encarregades d’atendre les persones que s’apropaven als nostres estands i explicar en primera persona com és estudiar FP a Salesians Terrassa. 

Una bona oportunitat per presentar el nostre projecte educatiu i la nostra oferta en Formació Professional. 

A més, l’11 d’abril, et convidem a la Jornada de Portes Obertes que realitzarem a Cicles Formatius. Vine a conèixer uns estudis pràctics, innovadors, reals, moderns i en contacte directe amb el món laboral. T’acompanyem en el teu creixement personal i professional! T’hi esperem! 

Galeria d’imatges