Per Alan Fernández, Pol García, Raúl Dengra i Daniel Villegas (Alumnes CFGS)

L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials, rebem la visita de dues professionals del departament de Recursos Humans de l’empresa Impulsa RH, Judith i Mireia.

Van impartir una xerrada sobre diferents temes d’interès: Ens van explicar les expectatives actuals de les empreses en la recerca de talent, així com consells pràctics per a la redacció d’un curriculum vitae eficaç.

Ens van oferir pautes per a la redacció d’un currículum clar, concís i ben estructurat, que reflecteixi les experiències i habilitats més rellevants de cada candidat. I ens van destacar també la importància d’adaptar el currículum a cada oferta de treball, així com de cuidar la presentació i l’ortografia del document.

Vam fer diferents activitats en les quals vam aprendre sobre els diferents tipus de competències. L’alumnat vam participar en activitats de roleplay, com la simulació d’una entrevista de treball, un reclam o una interacció entre comprador i venedor.

Finalment, vam realitzar una dinàmica d’entrevista grupal on s’analitzava l’assertivitat, el treball en equip, el lideratge, l’empatia i la comunicació entre d’altres. Primer ens separaven per grups i, en segon lloc, la Mireia i la Judith ens donaven una sèrie de materials amb els quals havíem de realitzar una torre. Una vegada finalitza el temps es pregunta a cada grup d’alumnes les sensacions i els punts a millorar.

Volem donar les gràcies a la Judith i la Mireia pels consells donats i per haver-nos dedicat el seu temps!

Galeria d’imatges