Per Alan Fernández, Pol GarcíaRaúl Dengra i Daniel Villegas (Alumnes del CFGS)

Fa unes setmanes, l’alumnat de 1r de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials, vam completar el repte del segon trimestre.

Vam rebre la visita del CEO de AEInnova, en Raúl Aragonès, que ens va donar una xerrada a la classe sobre la seva empresa i trajectòria. Aragonès va compartir amb nosaltres la seva experiència professional i ens va oferir una visió completa del sector de les tecnologies industrials. A més, ens va explicar detalladament el funcionament AEInnova, els seus projectes més destacats i les oportunitats de pràctiques que ofereix l’empresa en el marc del programa DUAL.

Nosaltres vam mostrar un gran interès per la xerrada i vam participar activament en la sessió de preguntes i respostes. La claredat i la proximitat d’Aragonès, així com la seva motivació i passió pel seu treball són el que més en vam destacar.

La visita va ser una experiència molt enriquidora per a tot l’alumnat, ja que vam poder aprofundir en el coneixement del sector de les tecnologies industrials i conèixer de primera mà la trajectòria d’un empresari d’èxit com Raúl Aragonès.

AEInnova és una empresa que ofereix un entorn de treball real i dinàmic per als estudiants de Gestió de Vendes. Les pràctiques a l’empresa permeten als alumnes aplicar els coneixements adquirits a l’aula i adquirir experiència en un sector en constant evolució.

Aquesta visita és un exemple de la col·laboració entre Salesians Terrassa i les empreses del sector, que permet als alumnes obtenir una formació més completa i competitiva. I agraïm al Raúl per donar-nos aquesta visita.

Galeria d’imatges