Per Miquel Armengol (Director de la Casa Salesiana de Terrassa) 

Dissabte 25 de maig, a redós de la Festa de Maria Auxiliadora, vam fer la I Trobada d’Antics Alumnes als Salesians de Terrassa.

La participació va ser nombrosa i il·lusionada. Hi havia gent de les primeres promocions, de principis dels anys seixanta, i també de les últimes, algunes que acaben enguany.

Després de l’acollida, a càrrec de la cap d’estudis d’Infantil i Primària, Alícia Galy, hi va haver una breu presentació a càrrec del director de l’Obra, el salesià Miquel Armengol. Posteriorment vam fer diverses dinàmiques de presentació per grups i per explorar què significa ser antic alumne i com podem crear una associació, a càrrec de la directora de l’escola, Marta Torras, i del cap de pastoral, Diego Muñoz.

També ens va acompanyar el responsable de la Federació d’Antics Alumnes Mare de Déu de la Mercè, en Joan Yebras. Ell ens va fer una breu noció històrica del naixement dels Antics Alumnes Salesians, arran de l’agraïment i felicitació que li van voler fer a Dom Bosco el dia del seu sant, en Carles Gastini i uns quants companys de l’Oratori de Valdocco (Torí).

Després del treball de grups i la posada en comú, vam fer una visita a les instal·lacions, desconegudes per a molts d’ells, i vam acabar amb un petit refrigeri.

Encara ens queda recollir tota la feina feta i enviar un formulari als participants per tal d’esperonar el naixement de l’Associació d’Antics Alumnes dels Salesians de Terrassa.

Galeria d’imatges