Per Montse Alfonso (Professora FP)

Des del 8 de juny fins al 3 d’agost, la Carla, la Sònia, la Mariam i l’Anas, alumnes de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l’escola, estaran a Torí, Itàlia, gràcies a una beca Erasmus+.

Aquests alumnes han estat seleccionats i seleccionades per dur a terme un projecte KA131-HED aprovat pel SEPIE i cofinançat amb fons europeus, que permet fer pràctiques formatives a països d’Europa.

Durant aquest temps, estan vivint en una residència d’estudiants a la mateixa ciutat de Torí.

El primer dia van fer un tour per la ciutat, on van quedar fascinats amb la seva riquesa arquitectònica i cultural. També van ser rebuts i van visitar la botiga de l’Ajuntament de Torí. Al llarg dels primers dies han estat fent turisme per la ciutat i pels voltants. Ara toca començar amb les pràctiques a grans superfícies comercials, però també tindran temps per fer més excursions i visites, entre elles a l’Escola Salesiana de Torí o la Basílica de Maria Auxiliadora.

Els desitgem una experiència enriquidora i memorable que els permeti desenvolupar tant les seves habilitats professionals com personals. Distrutta molto a Torino!

Galeria d’imatges