Per Montse Alfonso (Professora FP)

Des del 8 de juny fins al 6 de juliol, el Jose, l’Oriol, l’Isaac, l’Alejandro, la Berta, l’Helena, l’Alex i la Júlia, alumnes dels diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà de l’escola, estaran a Waterford, Irlanda, gràcies a una beca Erasmus+

Aquests alumnes han estat seleccionats per dur a terme el projecte KA122-VET IMPROVING PROFESSIONAL AND LINGUISTIC SKILLS THROUGH ERASMUS+, aprovat pel SEPIE i cofinançat amb fons europeus, que permet fer pràctiques formatives a països d’Europa. Cadascun d’ells i elles està vivint amb la seva host family, en diferents punts de la ciutat de Waterford.

Tenen programades activitats i sortides organitzades per l’escola @love2learn, així com l’English Speaking Club, i també estan aprofitant per conèixer Waterford, la ciutat més antiga d’Irlanda, una ciutat preciosa i plena d’encant, amb una rica història que es remunta als vikings!

Desitgem a totes i tots ells gaudeixin d’una experiència enriquidora i memorable que els permeti desenvolupar tant les seves habilitats professionals com lingüístiques. Enjoy your stay in Wateford! 

Galeria d’imatges