Per Jesús Cabado (Professor FP) 

L’alumnat de Formació Professional hem visitat els cursos d’Infantil i Primària de la nostra escola! Hem començat l’alumnat de 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials, que hem fet una primera pressa de contacte amb les nenes i nens de P5, dins la campanya «Obrim camins a la solidaritat», a la que donarem continuïtat durant els pròxims dies.

És realment enriquidor veure com podem establir vincles i ponts entre l’alumnat més gran de l’escola i els més petits, compartint estones de joc que estem convençuts que totes i tots hem gaudit moltíssim.

Agrair i felicitar el Servei de Pastoral de l’escola per organitzar aquesta activitat, així com a les professores d’Infantil totes les facilitats donades per portar-ho a terme. Finalment, i no menys important, felicitar també a tot l’alumnat de primer d’activitats comercials per la seva actitud i implicació en l’activitat. Veure a grans i petits gaudint per igual, no hi ha paraules que ho puguin explicar. Tant de bo les fotos us permetin fer-vos-en una idea!

Ben segur que repetirem!

Galeria d’imatges